Hoe ben ik ertoe gekomen een kookboek te schrijven?

Bij het zoeken naar de juiste balans wat betreft voeding, miste ik vooral praktische handvatten. Ik wist dat ik het anders wilde doen, maar hoe dan?! Hoe vond ik een manier om het mezelf zo makkelijk mogelijk te maken? Begrijp me niet verkeerd. Ik kook graag, maar als ik daarvoor uren in de keuken moet staan haak ik af en ik denk met mij vele anderen.

 

In de tijd dat ik de opleiding natuurvoedingsdeskundige  volgde ging ik steeds meer experimenteren met allerlei recepten. In het begin mislukte er vaak van alles, want het was een andere manier van koken dan ik gewend was. Bovendien ben ik echt geen sterrenkok die heel precies te werk gaat. Ik vond mijn passie in allerlei creaties verzinnen vanuit verantwoorde combinaties. 

 

Mijn zelfvertrouwen groeide daarin mee en ik raakte steeds meer gemotiveerd om anderen daarmee te inspireren. Dat doe ik in mij praktijk door middel van kookworkshops en voedingsadvies, maar ik wilde nog iets extra’s bieden. Een soort praktische leidraad die je als gids door de voedingsjungle leidt. Iets wat ik zelf miste toen ik mijn voedingspatroon omgooide.

 

Wat mij vooral opvalt is dat we allemaal wel gezonder willen, maar het wel praktisch haalbaar moet zijn en het liefst niet ten koste gaat van onze dierbare tijd (met ons gezin). Daar biedt mijn kookboek verandering in. Het heeft mezelf geholpen en ik geef het nu met veel plezier aan jullie prijs!

 

 

Lijkt jou dat wel wat?  Kijk dan op https://www.hetboekenschap.nl/product/mindmap-cooking/.