Meet Saar!

Ahhh,  kijk daar heb je Saar!!

Kennen jullie haar al?!

Saar zul je in het boek geregeld terug zien komen, met haar knappe vrolijke snoetje.

 

Maar wie is ze?

Saar Gisberts is een super-enthousiaste jongedame van 4 die ik leerde kennen bij BSO Natureluur tijdens mijn werk als pedagogisch medewerker.  Ondanks haar leeftijd weet ze wat ze wil en daar stapt ze recht op af. Ze is daarbij niet bang om voorop te lopen en een initiatiefnemer te zijn. Ik zie haar vastberadenheid terug op elke foto die van haar gemaakt is en dat vind ik zo mooi!

Daarnaast helpt ze graag een handje in de keuken. Ze is al heel creatief en probeert van alles uit, wat ze bovendien ook allemaal lust. Bij het muffins bakken staat ze op een krukje voor de oven te wachten op de ‘Pling’.

 

Ik weet nog met de fotoshoot  dat ik Saar een wafel liet versieren en het resultaat een wafel met courgette, jam en kokosrasp was. Ze stond erop dat mama en ik van haar wafel proefden. Dat hebben wij natuurlijk gedaan en het was best uiteindelijk best prima, maar wat hebben wij gelachen.. Zo zie je maar weer dat je soms gewoon buiten de lijntjes moet durven kleuren.  Iets wat ons als volwassenen vaak wordt afgeleerd.

 

 Thanks lieve Saar, je hebt het echt zó goed gedaan en we gaan nog veel van je horen!! 

 

* Saar staat o.a. op de cover van mijn kookboek ‘Mindmap cooking’, wat je kunt bestellen via https://www.hetboekenschap.nl/product/mindmap-cooking/ . Voor meer informatie over mijn kookboek  klik op de link.