Het leven van een receptenchecker..


Er zijn verschillende mensen die mij hebben geholpen bij het nalopen van der recepten uit mijn kookboek. 

Vandaag schrijft Catharina van de Rieth (1 van de receptencheckers)erover.. 

 

Dankjewel Catharina voor je mooie woorden!!

 

'' Op de vraag of ik recepten wilde testen voor het nieuwe kookboek hoefde ik niet lang na te denken: Natuurlijk wil ik dat. Ik hou wel van gezonde recepten zonder pakjes en zakjes. Maar ik hou vooral van recepten van producten van de groenteboer en supermarkt. Simpele recepten makkelijk te verkrijgen producten omgetoverd tot verrassende culinaire hoogstandjes en zo geschiede..

 

Wij kregen het hoofdstuk wortels toegestuurd. Van muffins tot stamppot zat ertussen. Hier zijn de muffins en regenboogknaks inmiddels dik favoriet!

 

We hebben alles uitgeprobeerd en zijn fan!! Natuurlijk als onze bevindingen doorgegeven qua hoeveelheden en kooktijden maar vooral fan!! Keep up the good work''. 

 

Het kippenvel staat dik op mijn armen als ik zo'n mooie recensie mag lezen!! Mijn missie om ouders te helpen een gezond en bewust voedingspatroon moeiteloos toe te passen binnen hun gezin, komt hier volledig tot zijn recht. Hopelijk mag ik met mijn boek nog vele andere (ouders en grootouders) inspireren om zich een gezonde leefstijl eigen te maken. Want, met de juiste handvatten ligt het écht binnen ieders handbereik.

 

Wil je meer lezen over mijn boek? Lees dan de overige blogs of kijk op www.hetboekenschap.nl/mindmap